X

Her kan du på forståeligt dansk læse, hvad der gemmer sig bag INCI-navnene, der bruges til at beskrive de enkelte ingredienser i produkterne.

Vi synes det er vigtigt, at forbrugerne kan orientere sig om, hvad der gemmer sig bag et INCI navn - derfor arbejder vi på af få lavet en beskrivelse af hver enkelt ingrediens.

Bliv klogere på den enkelte INCI ingrediens,  hvilke af vores produkter den indgår i og hvorfor den er i produktet.

INCI er ikke det samme som virkemidler - virkemidler er ofte sammensat af flere INCI ingredienser.

 

Læs mere ->

Fjordeng 02 (shampoo) midlertidig udgået

16. oktober 2021
INCI listen (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients) er en fortegnelse over kosmetiske ingredienser

INCI listen skal sikre en ensartet nomenklatur inden for ingredienser i kosmetiske produkter.

INCI listen er udarbejdet for at gøre det nemmere for forbrugeren, myndighederne og importørerne at se hvilke ingredienser, der er anvendt i et givent produkt.

Listen udarbejdes af CTFA (den amerikanske brancheforening for kosmetik) og COLIPA (den europæiske brancheforening for kosmetik) i fællesskab og opdateres ca. hvert andet år.

I henhold til kosmetikbekendtgørelsen skal kosmetiske produkter være mærket med en indholdsdeklaration udformet som en liste over ingredienser angivet med deres INCI navn.

Fjordeng 01 // 50ml


Fjordeng 01 en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudirritationer som f.eks. ekstrem tør hud, sart hud, kløende hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 30 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Aktuel leveringstid: normal


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid' på info siden.


LUK: Klik 'ESC'

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: