X

Aloe Vera er blødgørende, lindrende, regenererende, opstrammende og udglatter huden.

Aloe Vera er udvundet af planten Aloe Barbadensis og indeholder bl.a. vitaminer, mineraler, polysakkarider og phytosteroler, der findes naturligt i planten og som giver den de mange gode egenskaber, der gør, at Aloe Vera er meget brugt i cremer og lotions.

Aloe Vera er hvide pulvere, der er uopløselige i vand, men er opløselige i alkohol.

Aloe Vera har en mild karakteristisk duft og er blødgørende, lindrende, regenererende, opstrammende og udglatter huden.

Læs mere ->

Herunder kan du se de af vores produkter, der indeholder 'Aloe Vera'.

Fjordeng 02 (shampoo) midlertidig udgået

16. oktober 2021
Fjordeng 01 : creme til irriteret hud


Fjordeng 01 er en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til sart og irriteret hud.

Cremen plejer og lindrer hudirritationer som f.eks. ekstrem tør hud, sart hud, kløende hud og rifter/sprækker i huden.

Cremen trækker hurtigt ind i huden og efterlader huden blød og smidig.


Fjordeng 03 : creme til tør hud


En dejlig naturlig plejende, beskyttende, fugtgivende og blødgørende creme, der har en dejlig konsistens, trækker hurtigt ind i huden, hvor den modvirker tør hud ved at efterlade huden dejlig blød.


Fjordeng 04 - creme til stram hud


En dejlig naturlig plejende, beskyttende, fugtgivende og blødgørende elasticitet- og smidigheds øgende creme, der har en dejlig konsistens, trækker hurtigt ind i huden, modvirker tør og stram hud og efterlader huden dejlig blød, smidig og elastisk.


Aloe Vera har mange anvendelsesmuligheder, f.eks. som tilsætning i mad og drikkevarer, hvor det kan have kolesterolsænkende virkning, men er mest kendt som virkemiddel i medicin og kosmetik.

Som hudplejemiddel opstrammer, blødgør, udglatter, heler og lindrer Aloe Vera huden, og Aloe Vera er velegnet til alle hudtyper og anvendes hos os i cremer, men kan også bruges i salve, bodylotions, skintonic, og solcreme.

Aloe Planten med navn Aloe Barbadensis stammer fra Nordafrika. Ekstrakter af Aloe Barbadensis betegnes Aloe Barbadensis Gel og bliver brugt meget i kosmetik og alternativ medicin, p.g.a. dens evne evne til at hele og lindre og omtales normalt blot som Aloe Vera.

Aloe Vera er dog en betegnelse for et sammensat produkt idet ekstrakter af Aloe Barbadensis skal konserveres for ikke at forrådne - det sker ofte med citron f.eks. syre (Citric Acid) og andre naturlige konserveringsmidler.

Som alternativ medicin kan Aloe Barbadensis ekstrakter være nyttig i behandlingen af diabetes.

Som madvare er Aloe Vera meget bitter. Men en gel af Aloe Barbadensis bliver brugt i yoghurt, samt i forskellige drikkevarer og desserter. 

INCI: Aloe Barbadensis Gel

Fjordeng 01 // 50ml


Fjordeng 01 en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudirritationer som f.eks. ekstrem tør hud, sart hud, kløende hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 30 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Aktuel leveringstid: normal


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid' på info siden.


LUK: Klik 'ESC'

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: