X

  > Info > Fjordeng 02 (shampoo) midlertidig udgået

 


16. oktober 2021

Fjordeng 02 (shampoo) midlertidig udgået


På grund af leveringsproblemer på råvare er Fjordeng 02 (shampoo) midlertidig udgået.

Der er i øjeblikket desværre ingen tidshorisont.

 


12. februar 2021

SAMA natur bliver til Fjordeng


Vores nye navn skal give associationer til naturen og det naturlige, og er helt specifikt en hyldest til den smukke natur ved vores hjemby Vejle og i særdeleshed de smukke enge langs fjorden ved indsejlingen til Vejle by.

Navneændring har været planlagt længe, faktisk siden starten af 2019. Oprindeligt skulle vi have gennemført den i 2020 - sådan som det også fremgår af et indlæg tidligere i bloggen. Men som med så meget andet satte Corona også sit præg på vores forretning.

Jeg havde oprindeligt planlagt, at navneændring med alt hvad det indebærer  i form af nyt website, ny emballage og en ny brandstrategi, skulle gennemføres fra den ene dag til den anden. Men de planer gik af økonomiske årsager forårsaget af Corona fuldstændig i vasken.

SAMA natur - nu Fjordeng - drives ved siden min anden virksomhed, TeamChallenge, som er hårdt ramt af Corona situationen. For at kompensere for den del af tabet, der ikke er dækket at hjælpepakkerne, har jeg været nødt til at skrue op for timerne på mit lønmodtager deltidsjob. 

Derfor har der ikke været den fornødne tid og økonomi til at gennemføre navneændring som planlagt, og derfor implementeres navneændringen,  der også kommer til at betyde nye emballager og ændringer af produktnavne, nu i stedet gradvist.

Jeg forventer, at processen er færdig i løbet af 2022, idet arbejdet hermed vil foregå, når der pludselig opstår ledige timer i døgnet.

… Og årsagen til navneændringen? Det er, at jeg ønsker et større fokus på dette forretningsområde og dermed også en bedre markedsføring. Jeg synes derfor jeg har været nødt til at gentænke brandet og ikke mindst navnet. Her har det også været afgørende, at SAMA natur ikke kunne varemærke registreres, idet der allerede er et fransk kosmmetikfirma, der hedder Sama.

Jeg håber, at du byder det nye navn og brand velkommen - og bærer over med den ikke helt professionelle overgang, hvor der vil være blandede SAMA natur og Fjordeng udtryk/logo/farver/produktnavne osv.

Mange hilsner og tak for din trofasthed.

Niki Gade

 

 


07. maj 2020

Nyt produkt: Naturlig SOLCREME med god UV-beskyttelse og blødgørende egenskaber


Vi har i dag lanceret en naturlig solcreme med gode plejende egenskaber så din hud efterlades blød og smidig, samtidig med beskyttelse mod solens stråler.

Køber du andre varer, kan du få en vareprøve på solcreme og helt gratis, besøg produkt-siden og vælg vareprøven ->

 

 

 


06. april 2020

Ændring i creme størrelser


Vi har i dag ændret i størrelserne på creme og shampoo.

For cremerne således, at 250 ml krukken udgår og erstattes af 200 ml og 300 ml, der vil være henholdsvis 2 x 100ml og 3 x 100ml med særdeles god rabat.

For shampooen således, at 250 ml udgår og erstattes af 300 ml, der vil være 2 x 150ml med særdeles god rabat.

Det gør vi for at mindske lagerbeholdningen i forhold til den fysiske plads som krukkerne optager og for at forenkle vores lager og håndtering og opfyldningsproces.

Bemærk at, ved køb af creme 300 ml og shampoo 300ml er prisen pr. milliliter den samme som ved den nuværende 250 milliliter. Milliliter prisen er således ikke steget selv om du får tre krukker / 2 flasker i stedet for en.

Vi håber at du forstå vores begrundelse og at du tager godt imod denne ændring.

 


 


13. marts 2020

Ny shampoo i test hos udvalgte kunder... shampoo midlertidig udsolgt


 

Vi er nu klar med en ny shampoo, som vi efter grundige test mener, er klar til salg.

Men før den bliver sat til salg, er den i test hos vores trofaste kunder - indtil den test af overstået, har vi udsolgt af shampooen.


 

 


13. december 2019

Shampoo nedsættes med 50%, rabatpakker udgår ... og nyt navn i 2020


 

Shampoo nedsættes med 50%... og ny shampoo udvikles

Vi må desværre erkende, at den nye opskrift på shampoo ikke har fungeret godt nok, og at det desværre ikke er muligt at få den til det. Problemet er som du måske selv har oplevet, at den ikke skummer særlig godt - shampooens virkning er der ikke noget galt med, men der skal bruges rigtig meget af den.

Derfor har vi i dag besluttet, at gå tilbage til at bruge en sulfat baseret sæbe, da vi har fundet en der er mildere end den, der var årsagen til at vi ændrede opskriften, og som stadig skummer (og renser)  godt.

Der går dog en til to måneder før vi er helt færdige med det nye produkt - og muligvis bliver der fremover en bodyshampoo og en hårshampoo. Det afhænger af hvordan de tester.

Indtil de/det nye produkt er færdig udviklet og klar til salg, vil shampooen være nedsat til halv pris og der vil kun være 250ml til salg.


2020… rejse mod et nyt navn, et nyt brand og en ny identitet

2019 har været et meget stille år for SAMA natur - du har måske selv opdaget, at vi ikke har sendt nogle nyhedsbrevet ud eller opdateret Facebook siden. Det skyldes at vores fokus har været på at planlægge fremtiden for SAMA natur - og vores konklusion er at vi har brug for det man i serie og film branchen kalder et reboot. 

Det betyder at vi på et tidspunkt i løbet af det kommende år vil ændre navn - og frem til det sker, vil der løbende være justeringer i produktsortimentet.

Første ændring er shampoo som omtalt ovenfor, derudover stopper vi med at sælge rabatpakker - de bliver i stedet afløst af en fast rabat på 10% ved køb af mere end en vare. Det giver en langt større fleksibilitet for at opnå rabat, idet man ikke er låst til faste rabatpakker.

De 10% giver ved køb af 250 ml creme og 250 ml shampoo en større rabat end er tilfældet i dag med rabat pakkerne.


 


13. april 2018

 

Ny og forbedret opskrift på medicare shampoo 

 


 

Vi introducerer i dag en ny og forbedret udgave af medicare shampooen.

Vi har i længere tid arbejdet på en ny opskrift på medicare shampooen – fordi vi gerne vil udfase brugen af sulfat-baseret sæbe. 

Vi har benyttet lejligheden til at gøre shampooens virkning endnu bedre ved at tilføje flere af de samme gode virkemidler som cremen.

Sulfat-baseret sæbe kan, på trods af at det er et naturligt produkt fra palmetræer, være lokalirriterende.

Vi har dog ikke haft dårlige erfaringer med det, men da vi endelig har fundet et andet sæbe-stof, som både renser godt og skummer fornuftigt, har vi besluttet at skifte således, at shampooen nu er baseret på et forsæbet kokos/palmeolie blandet med glukose fra hvede/majs.

Det giver en lidt anden konsistens, og på grund af det nye sæbestof skummer den nye shampoo ikke helt så kraftigt som den gamle. Det kræver nok lidt tilvænning, men vi håber, at du bliver glad for den.

Vi har benyttet lejligheden til at gøre shampooens virkning endnu bedre ved at tilføje flere af de samme gode virkemidler som cremen således, at shampooen nu også indeholder aloe vera, bivoks og glycerin. Desuden har vi også tilsat sheasmør, der udover at virke blødgørende også bidrager til at gøre shampooen lidt mere cremet og lækker.


Er vi nået i mål med hensyn til konsistens, virkning og generel oplevelse af shampooen?

Det vil vi gerne høre din mening om.

Skriv til os på info@samanatuir.dk – på baggrund af feedbacken kan der komme ændringer i produktet.  Vi håber, at du vil bruge tid på at fortælle os om din oplevelse13. april 2018

 

Ny og forbedret opskrift på medicare shampoo 

 


 

Vi introducerer i dag en ny og forbedret udgave af medicare shampooen.

Vi har i længere tid arbejdet på en ny opskrift på medicare shampooen – fordi vi gerne vil udfase brugen af sulfat-baseret sæbe. 

Fjordeng 01 // 50ml


Fjordeng 01 en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudirritationer som f.eks. ekstrem tør hud, sart hud, kløende hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 30 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Aktuel leveringstid: normal


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid' på info siden.


LUK: Klik 'ESC'

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: