Aller au contenu

Persondata

Ingen personlige oplysninger der registreres på vores hjemmeside/netbutik, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos samanatur.dk.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet (Shopify).

Hjemmesiden og shopsystemet (Shopify) anvender cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er en betegnelsen for en fil som gemmes på din egen enhed (computer, smartphone, tablet etc.). Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos samanatur.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

Du kan valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos SAMA natur, således at du løbende modtager nyheder og anden information fra SAMA natur. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som du ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.Panier

Ton pannier de courses est vide pour l'instant

Acheter maintenant