Aller au contenu

Varereturnering & fortrydelsesret

Du har altid ret til at fortryde dit køb - dog senest 30 dage efter modtagelsen. Du må gerne pakke varen ud og afprøve produktet for at se om du kan tåle den.

Vi returnerer hele beløbet hvis "varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den". Ellers vurderes værdien af det returnerede forholdsmæssigt.

Brug den vedlagte returformular og husk altid at kontakte os først. Vi vil så vurdere om vi vil betale returforsendelse for dig.

Læs også "Returnering & ombytning af afprøvede produkter".Sådan bruger du din returret:
Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten skal du følge anvisningerne på returvejledningen, som vi også gengiver her:1. Kontakt os
Husk altid at kontakte os og få en aftale angående returneringen. Du har ALTID ret til at returnere det købte inden for 30 dage – men for at vurdere om vi betaler returportoen, er det vigtig, at vi hører fra dig og årsagen først. Hvis du blot sender varen retur uden en returaftale, tilbyder vi aldrig at dække returomkostningerne.Bemærk, at det er nok, at du inden for 30 dage kontakter os og fortæller, at du ønsker at returnere. Vi behøves ikke have produktet inden for den tid.Du kan kontakte op på:

• info@fjordeng.dk

• 76 42 90 00

Telefonen er ikke altid bemandet, så læg blot en besked hvis vi ikke lige tager den, så ringer vi hurtigst muligt tilbage.2. Send varen retur
Når vi har indgået aftale om returforsendelsen pakker du varen forsvarligt ned (brug eventuelt den æske vi sendte varen i).

Vedlæg i forsendelsen din faktura. På fakturaens bagside kan du skrive kommentarer/årsag til returneringen.

Så skal den blot afleveres til det pakkefirmaet som vi har aftalt. Returnerer du varer uden en returaftale, accepterer vi kun forsendelser sendt med PostNord. Returforsendelser sendt pr. efterkrav accepteres ikke.

Inden for seneste 45 dage efter modtagelse skal du have afleveret forsendelsen til pakke firmaet. Når du har gjort det kan du sende en mail eller ringe – så overfører vi hurtigt muligt beløbet. Hører vi ikke fra dig overfører vi selvfølgelig beløbet når vi modtager returpakken.

Returforsendelsen skal sendes til:

Fjordeng, Finlandsvej 37, 3., DK-7100 Vejle

Du kan IKKE aflevere varen personligt hos os.

Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse.

Bruger du ikke returformularen og har du ikke kontaktet os angående returneringen, skal du huske at oplyse navn & adresse, så vi kan finde ordren. Desuden skal du informere os om årsagen til returnering og om du ønsker pengene retur eller varen ombyttet. Disse oplysninger kan sendes via e-mail eller som brev eventuelt vedlagt returforsendelsen.

Panier

Ton pannier de courses est vide pour l'instant

Acheter maintenant