X

SAMA natur overholder selvfølgelig gældende dansk lovgivning angående internet- og fjernsalg...

... og i forhold til returret stiller vi dig faktisk bedre end lovgivningen kræver - som medlem af Tryghedsmærket giver vi dig nemlig hele 30 dages returret og vi giver altid alle pengene tilbage, hvis du ikke kan tåle produktet.

Fjordeng 02 (shampoo) midlertidig udgået

16. oktober 2021
Handels- & brugsvilkår

Alt hvad du har brug for at vide om at handle hos SAMA natur kan du finde herunder.

 

Du kan betale med Dankort, en lang række af kredit- og debitkort samt PayPal.

Læs mere under "Betalingsmuligheder"

Under "forsendelse og leveringstid" kan du læse om forsendelsesmuligheder, leveringstider samt hvad du gør, hvis du i mod forventning oplever leveringssvigt.

Varereturnering & fortrydelsesret

Du har altid ret til at fortryde dit køb - dog senest 30 dage efter modtagelsen.  Du må gerne pakke varen ud og afprøve produktet for at se om du kan tåle den.

Vi returnerer hele beløbet hvis "varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den". Ellers vurderes værdien af det returnerede forholdsmæssigt.

Brug den vedlagte returformular og husk altid at kontakte os først. Vi vil så vurdere om vi vil betale returforsendelse for dig.

Læs også "Returnering & ombytning af afprøvede produkter".

 

Sådan bruger du din returret:

Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten skal du følge anvisningerne på returvejledningen, som vi også gengiver her:

 

1. Kontakt os

Husk altid at kontakte os og få en aftale angående returneringen. Du har ALTID ret til at returnere det købte inden for 30 dage – men for at vurdere om vi betaler returportoen, er det vigtig, at vi hører fra dig og årsagen først. Hvis du blot sender varen retur uden en returaftale, tilbyder vi aldrig at dække returomkostningerne.

 

Bemærk, at det er nok, at du inden for 30 dage kontakter os og fortæller, at du ønsker at returnere. Vi behøves ikke have produktet inden for den tid.

 

Du kan kontakte op på:

info@samanatur.dk

76 42 90 00 

Telefonen er ikke altid bemandet, så læg blot en besked hvis vi ikke lige tager den, så ringer vi hurtigst muligt tilbage.

 

2. Send varen retur

Når vi har indgået aftale om returforsendelsen pakker du varen forsvarligt ned (brug eventuelt den æske vi sendte varen i).

Vedlæg i forsendelsen din faktura. På fakturaens bagside kan du skrive kommentarer/årsag til returneringen.

Så skal den blot afleveres til det pakkefirmaet som vi har aftalt. Returnerer du varer uden en returaftale, accepterer vi kun forsendelser sendt med PostNord. Returforsendelser sendt pr. efterkrav accepteres ikke.

Inden for seneste 45 dage efter modtagelse skal du have afleveret forsendelsen til pakke firmaet. Når du har gjort det kan du sende en mail eller ringe – så overfører vi hurtigt muligt beløbet. Hører vi ikke fra dig overfører vi selvfølgelig beløbet når vi modtager returpakken.  

Returforsendelsen skal sendes til:

SAMA natur, Finlandsvej 37, 3., DK-7100 Vejle

Du kan IKKE aflevere varen personligt hos os.
 
Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse.
 
Bruger du ikke returformularen og har du ikke kontaktet os angående returneringen, skal du huske at oplyse navn & adresse, så vi kan finde ordren. Desuden skal du informere os om årsagen til returnering og om du ønsker pengene retur eller varen ombyttet. Disse oplysninger kan sendes via e-mail eller som brev eventuelt vedlagt returforsendelsen.

Du kan vælge at tilmelde dig som modtager af vores e-mail nyhedsbrev og vil således modtage nyheder, specielle tilbud o.l.

Nyhedsbrevet udsendes i gennemsnittet 2 gange i måneden og vil indeholde aktuelle tilbud & relevant information.

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via din profil.

Vi sender ALDRIG spam, kun relevant information & tilbud.

 

Ingen personlige oplysninger der registreres på vores hjemmeside/netbutik, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos samanatur.dk.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet (Shopify).

Hjemmesiden og shopsystemet (Shopify) anvender cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er en betegnelsen for en fil som gemmes på din egen enhed (computer, smartphone, tablet etc.). Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos samanatur.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

Du kan valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos SAMA natur, således at du løbende modtager nyheder og anden information fra SAMA natur. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som du ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Du har 2 års reklamationret

Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles SAMA natur indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale eventuel kreditering. I forbindelse med godkendte reklamationssager afholder SAMA natur returneringsomkostninger i rimeligt omfang.  

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos SAMA natur kan indgives til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Nævnenes Hus’ klageportal her

 

EU-Kommissionen online klageportal kan også̊ anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@samanatur.dk].

 

Klagemulighed med Tryghedsmærket

Du kan oprette en klage via Tryghedsmærket og forsøge at løse problemet i samarbejde med webshoppen og Tryghedsmærket inden du klager ved hjælp af ovenstående muligheder.  

Du kan oprette en klage via Tryghedsmærket her.

Fjordeng 01 // 50ml


Fjordeng 01 en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudirritationer som f.eks. ekstrem tør hud, sart hud, kløende hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 30 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Aktuel leveringstid: normal


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid' på info siden.


LUK: Klik 'ESC'

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: