X

SAMA medicare er naturprodukter, der er udviklet specielt til pleje og lindring af hudsygdomme som f.eks. psoriasis og eksem samt hudirritationer som f.eks. udslæt, bumser, hård hud, sart hud, tør og irriteret hud samt skæl.

SAMA medicare er fremstillet af naturlige råvarer selvfølgelig uden brug af parabener eller andre hormonforstyrrendestoffer.


Læs mere ->

SAMA natur bliver til Fjordeng

12. februar 2021

SAMA medicare

SAMA medicare creme

Responsive image

SAMA medicare creme en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende & fugtgivende creme specielt lavet til tør, sart, irriteret og syg hud.

Cremen plejer og lindrer hudsygdomme som f.eks. eksem og psoriasis samt hudirritationer som f.eks. tør hud, sart hud, kløende hud, hård hud, rifter/sprækker i huden.

Cremen trækker hurtigt ind i huden og efterlader huden blød og smidig.

Læs mere

SAMA medicare shampoo

Responsive image

SAMA medicare shampoo en mild og utrolig dejlig blødgørende, rensende og fugtgivende body- og hårshampoo lavet specielt til tør, sart, irriteret og syg hud og hovedbund.

Shampooen plejer og lindrer hudsygdomme som f.eks. eksem og psoriasis samt hudirritationer som f.eks. tør hud, sart hud, kløende hud, hård hud, rifter/sprækker i huden, tør hovedbund og skæl.

Shampooen er håndlavet og fremstillet af naturlige råvarer – uden parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer.

Læs mere


 • Tak for et fantastisk produkt, jeg må sige jeg er meget imponeret.

  Jeg havde fået en grim eksem efter at have brugt en rensecreme. Jeg er faktisk ærgerlig over, at jeg ikke fik taget et billede af, hvor slemt det egentlig var inden jeg brugte medicare cremen.

  Jeg modtog cremen onsdag, og første gang jeg smurte mig med den kunne jeg mærke en lindring. Jeg smurte mig mange gange om dagen, havde den med på job og brugte den flittigt.

  Lørdag var eksemen helt væk, og jeg kunne igen vise mig på gaden uden at blive spurgt om hvordan pokker det var jeg så ud.

  Jeg har anbefalet denne creme til flere som lider af eksem eller psoriasis.

  Det er jo et vidundermiddel I der har fået lavet;-)

  - Margit Møller
 • Jeg har benyttet SAMA medicare shampoo mod middelsvær psoriasis i hovedbunden. Jeg bruger den dagligt for at holde mit eksem i skak. Hovedbunden føles nu sundere og langt mindre irriteret end tidligere, hvor jeg brugte en hormongel (som efterhånden ikke virkede længere), og håret føles mere blødt. Så jeg er glad for SAMA-produktet, som jeg kan bruge uden bivirkninger.

  - Marta Haavig Andersen
 • SAMA medicare creme er naturlig & velduftende og har en fin virkning (brugt mod tør hud).

  SAMA medicare shampoo er dejlig duftende, kvalitet og virker (brugt mod skæl, tør hovedbund)

  - Josefine Eiby
 • Jeg har nu anvendt SAMA medicare creme og shampoo i et par måneder - og er rigtig glad for resultatet. Jeg har en meget sart og tør hud - og altid skællende hud i hårgrænse områder. Efter jeg er begyndt med jeres produkt er min hud blevet rigtig meget bedre. Det har taget lidt tid, men det har været værd at vente på!

  - Henrik Hjorth Hansen
 • Hos os er SAMA medicare creme blevet familiens universalcreme.

  Min mand bruger den til sin meget, meget tørre vinterhud på hænder og i ansigt. Han var vant til at huden på hænderne spækkede, det problem har ikke været der siden han startede på cremen.

  Efter årevis med irriterende skæl er det nu atter muligt at bruge mørke bluser uden at ligne et vinterlandskab på skuldrene. Bruger også shampooen til kroppen hvor den forstærker effektiviteten af cremen, som jeg især bruger på fødderne.

  Vores tvillingepiger på 12 bruger den til småbumser og tør hud. Så man skal som regel på jagt efter krukken i vores hjem.....

  - Lotte Josephsen

 • Cremen virker rimeligt godt på tør og uren hud. Jeg har også brugt shampooen som bodyshampoo på mine problemområder med uren hud, hvor det også har en god virkning.

  - Allan Dinesen
 • Shampooen er meget lækker at vaske kroppen i, og min hud klør ikke efter vask. Jeg har naturkrøller og her er shampooen rigtig god. Olierne får mit hår til at kruse mindre og bliver nemmere at sætte. Shampooen er helt fantastisk sammen med cremen.

  Albuerne bliver så pæne, at jeg kan gå med bare arme uden at lægge skæl på armlæn etc.

  Jeg bruger også cremen til børnenes tørre pletter på arme og ben om vinteren. Det får huden til at se fin ude igen.

  Min søn har haft en del røde folder. Jeg har smurt med mange cremer uden held, men denne får det røde til at gå væk næsten med det samme.

  - Kirsten Hedegaard
 • Jeg kan kun anbefale SAMA medicare creme på det allervarmest. Mit humør har før i tiden været meget svingende pga af mine kraftige psoriasis udbrud på ben og arme. Nu er mit humør i top og jeg har de pæneste arme og ben :o)

  - Marianne Rasmussen
 • Jeg synes det er en god creme og shampoo, det kan holde min psoriasis nede.

  - Yvonne Larsen
 • Super produkter. Har brugt creme og shampoo ca. 4 uger, jeg har fået en noget pænere hud.

  - Pia Erichsen
SAMA medicare

- naturprodukter til pleje og lindring af tør, sart, irriteret og syg hud, hår & hovedbund


Produkterne er udviklet specielt til pleje og lindring af hudproblemer, hudirritationer og hudsygdomme som f.eks. psoriasis, udslæt, eksem, bumser, hård hud, tør og irriteret hud, sart hud, kløende hud,  rifter/sprækker i huden og for shampooens vedkommende også tør hovedbund, irriteret hovedbund samt skæl og livløst hår.

Produkterne er fremstillet af naturlige råvarer og indeholder ikke parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer.

Produkternes gode virkning kommer fra de mange naturlige virkemidler, der benyttes i produkterne. Virkemidlerne er blandt andet aloe vera, glycerin og bivoks, der er naturlig blødgørende og fugtbevarende; morgenfrue og kokosolie, der naturlig beskyttende og plejende; azulen, sandeltræsolie og geraniumolie, der er naturlig betændelseshæmmende og inflammationshæmmende samt rosentræsolie og lavendelolie, der er naturlig antiseptisk og cellefornyende.

Ud over at bidrage til virkningen giver de æteriske olier produkterne sin unikke, søde og skarpe, men behagelig duft af geranium, lavendel, rosentræ og sandeltræ.

Helt på samme måde som mennesker er forskellige fra hinanden, på samme måde er vores hud også forskellig fra person til person. Vi kan derfor ikke garantere, at SAMA medicare produkterne virker ens for alle, og dermed er det ikke sikkert, at medicare produkterne er den rigtige løsning til netop dig og dit hudproblem. Endvidere skal du huske, at medicare produkterne ikke er lægemidler, og derfor bør du bruge produkterne som et supplement til en eventuel lægefaglig behandling.

SAMA medicare creme // 50ml


SAMA medicare creme en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudsygdomme som f.eks. eksem og psoriasis samt hudirritationer som f.eks. tør hud, sart hud, kløende hud, hård hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 14 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Aktuel leveringstid: normal


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid' på info siden.


LUK: Klik 'ESC'

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: