Skip to content

Country

På grund af et servernedbrud ser du denne midlertidige Fjordeng butik. Alt kan bestilles som normalt. Vi beklager besværet og at noget af indholdet er på engelsk. Kontakt os hvis du er i tvivl.

Velkommen hos Fjordeng

Hos Fjordeng fremstiller vi håndlavede naturprodukter efter egne unikke opskrifter, fremstillet udelukkende med brug af naturlige råvarer - og selvfølgelig UDEN parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer.

Text

Varereturnering & fortrydelsesret
Du har altid ret til at fortryde dit køb - dog senest 30 dage efter modtagelsen. Du må gerne pakke varen ud og afprøve produktet for at se om du kan tåle den.

Vi returnerer hele beløbet hvis "varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den". Ellers vurderes værdien af det returnerede forholdsmæssigt.

Brug den vedlagte returformular og husk altid at kontakte os først. Vi vil så vurdere om vi vil betale returforsendelse for dig.

Læs også "Returnering & ombytning af afprøvede produkter".Sådan bruger du din returret:
Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten skal du følge anvisningerne på returvejledningen, som vi også gengiver her:1. Kontakt os
Husk altid at kontakte os og få en aftale angående returneringen. Du har ALTID ret til at returnere det købte inden for 30 dage – men for at vurdere om vi betaler returportoen, er det vigtig, at vi hører fra dig og årsagen først. Hvis du blot sender varen retur uden en returaftale, tilbyder vi aldrig at dække returomkostningerne.Bemærk, at det er nok, at du inden for 30 dage kontakter os og fortæller, at du ønsker at returnere. Vi behøves ikke have produktet inden for den tid.Du kan kontakte op på:

• info@samanatur.dk

• 76 42 90 00

Telefonen er ikke altid bemandet, så læg blot en besked hvis vi ikke lige tager den, så ringer vi hurtigst muligt tilbage.2. Send varen retur
Når vi har indgået aftale om returforsendelsen pakker du varen forsvarligt ned (brug eventuelt den æske vi sendte varen i).

Vedlæg i forsendelsen din faktura. På fakturaens bagside kan du skrive kommentarer/årsag til returneringen.

Så skal den blot afleveres til det pakkefirmaet som vi har aftalt. Returnerer du varer uden en returaftale, accepterer vi kun forsendelser sendt med PostNord. Returforsendelser sendt pr. efterkrav accepteres ikke.

Inden for seneste 45 dage efter modtagelse skal du have afleveret forsendelsen til pakke firmaet. Når du har gjort det kan du sende en mail eller ringe – så overfører vi hurtigt muligt beløbet. Hører vi ikke fra dig overfører vi selvfølgelig beløbet når vi modtager returpakken.

Returforsendelsen skal sendes til:

SAMA natur, Finlandsvej 37, 3., DK-7100 Vejle

Du kan IKKE aflevere varen personligt hos os.

Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse.

Bruger du ikke returformularen og har du ikke kontaktet os angående returneringen, skal du huske at oplyse navn & adresse, så vi kan finde ordren. Desuden skal du informere os om årsagen til returnering og om du ønsker pengene retur eller varen ombyttet. Disse oplysninger kan sendes via e-mail eller som brev eventuelt vedlagt returforsendelsen.

Text

Ingen personlige oplysninger der registreres på vores hjemmeside/netbutik, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos samanatur.dk.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet (Shopify).

Hjemmesiden og shopsystemet (Shopify) anvender cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er en betegnelsen for en fil som gemmes på din egen enhed (computer, smartphone, tablet etc.). Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos samanatur.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

Du kan valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos SAMA natur, således at du løbende modtager nyheder og anden information fra SAMA natur. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som du ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.Text

Du har 2 års reklamationret
Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles SAMA natur indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale eventuel kreditering. I forbindelse med godkendte reklamationssager afholder SAMA natur returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart