Gå til indhold
Luk (esc)

Spar 20% på din første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en rabatkode med 20% rabat på din første ordre.

Desuden deltager du i den månedlige trækning om et gratis FjordEng produkt.

Persondata

Ingen personlige oplysninger der registreres på vores hjemmeside/netbutik, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos samanatur.dk.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet (Shopify).

Hjemmesiden og shopsystemet (Shopify) anvender cookies til styring af indholdet og indholdet. En cookie er en betegnelse for en fil som gemmes på din egen enhed (computer, smartphone, tablet etc.). Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos samanatur.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

Du kan vælgefrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos SAMA natur, således at du løbende modtager nyheder og anden information fra SAMA natur. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som du ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.