X

  > Info > Personlig vejledning og generel vejledning for vores produkter

Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation. 

Kontakt os på telefon 76 42 90 00 eller via e-mail info@samanatur.dk.  Herunder kan du dog læse en generel vejledning både til hvilket produkt der passer bedst til din situation og hvordan du bruger produkterne.

Fjordeng 02 (shampoo) midlertidig udgået

16. oktober 2021
Brugsanvisning for vores produkter

 - husk altid at foretage allergitest

Herunder kan du læse en general brugsanvisningen for vores produkter. Det er vigtigt, at du læser den og altid starter med en allergitest - for selv om produkterne er fremstillet af naturlige råvarer kan allergikere og duft allergikere godt være overfølsom over for nogle af ingredienserne.

Før brug - allergitest

Før du bruger et af vores produkter for første gang anbefaler vi, at du foretager en allergitest.

Selvom produkterne er lavet af naturlige råvarer kan allergikere og duft allergikere alligevel være overfølsom over for nogle af ingredienserne.

Du foretager testen ved at smøre en lille smule af produktet på et lille område af din hud - der, hvor du vil bruge produktet. Herefter venter du et par timer og ser, hvordan din hud reagerer. Hvis du efter denne periode ikke ser nogen tegn på udslæt, irritation eller lignende, kan du gå i gang med at bruge produktet.

Du skal være opmærksom på, at hvis din hud er meget tynd / slidt / tør kan det godt svie når du bruger produktet de første par gange, det er helt normalt og forsvinder meget hurtigt igen.

 

Ved brug - sådan bruger du solcreme

Solcremen smøres på huden ca. 20 minutter før du bevæger dig ud i solen. Smør et godt tykt lag på der, hvor huden er udsat for sollys. Ved fortsat ophold i solen gentages efter 2-3 timer. Har du badet, svedt meget eller tørret dig med et håndklæde, skal du smøre dig igen.

 

Ved brug - sådan bruger du creme

Cremen smøres på huden efter behov - som udgangspunkt anbefaler vi 3 gange dagligt, så har du et godt udgangspunkt og kan derudfra vurdere om intervallet skal sættes op eller ned.

Alle vores cremer kan bruges som både som dag- og nat creme. Husk derfor at smøre dig inden du lægger dig til at sove, så du også under søvnen kan få glæde af produktet.

 

Ved brug - sådan bruger du shampoo

Shampooen bruger du ved dit daglige bad - du kan bedst selv vurdere om det er nødvendigt at vaske håret hver dag; er håret meget tørt kan det være en god ide at springe hårvask over nogle dage. Vi anbefaler dog, at du som en start benytter shampooen ved hvert bad.

Gnub håret godt ind og lad eventuelt den opskummede shampoo trække i håret i et minuts tid - det kan forbedre shampooens virkning. 

De tilsatte æteriskeolier (der er medvirker til shampooens gode egenskaber og giver den duft) kan dog gøre håret fedtet, og hvis du oplever dette skal du ved hver 2. eller 3. vask (find eventuelt selv frem til et passende interval) supplere med en anden mild shampoo.

Du kan også efter hårvask med shampooen eftervaske håret med en anden mild shampoo, men det anbefaler vi kun, hvis du oplever, at håret bliver meget fedtet. Det er et fåtal, der oplever, at shampooen fedter håret, men vi har alligevel valgt at gøre opmærksom på det.

 

Virkningen & tidsrammen - hvornår virker det?

Når du bruger et af vores produkter skulle du gerne opleve en bedring af hudens tilstand i løbet af nogle dage. Virkningen bliver selvfølgelig bedre jo længere tid du benytter produktet.

I nogle tilfælde kan der dog gå længere tid før produktet har en virkning, men hvis du ikke i løbet af 14 dage kan se en fremgang, så er det usandsynligt, at produktet  er det rette produkt for dig.

For selv om vi har meget gode erfaringer med produkterne, kan vi ikke stille nogle garantier. Helt på samme måde som mennesker er forskellige fra hinanden, på samme måde er vores hud nemlig også forskellig fra person til person.

Vi kan derfor ikke garantere, at produkterne virker ens for alle, og dermed er det ikke sikkert, at produkterne er den rigtige løsning til netop dig og dit hudproblem.

Hvis huden er meget tør, sart, slidt eller lignende kan huden godt svie ved brug - det holder dog op i takt med, at huden bliver bedre. Du skal dog altid vurdere om en sådan svie er acceptabel - i nogle tilfælde kan svie nemlig også skyldes overfølsomhed, men i de tilfælde vil du som regel ikke være i tvivl, fordi huden normalt også vil blive rødlig.

Fjordeng 01 // 50ml


Fjordeng 01 en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudirritationer som f.eks. ekstrem tør hud, sart hud, kløende hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 30 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Aktuel leveringstid: normal


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid' på info siden.


LUK: Klik 'ESC'

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: