X

  > Artikler > Anvendelse > Psoriasis

Til pleje og lindring af psoriasis og følgegener af psoriasis som tør og kløende hud, har vi en creme og en shampoo - to rigtige dejlige og effektive produkter, der begge er fremstillet af naturlige råvarer.

SAMA medicare creme og SAMA medicare shampoo er håndlavede naturprodukter fremstillet uden parabener og indeholder ikke hormonforstyrrendes stoffer.

Cremen og shampooen er blandt andet betændelseshæmmende, regenererende, irritationsstillende og kløestillende - og de er derfor rigtig gode til at lindre psoriasis symptomerne.

Læs mere ->

Fjordeng 02 (shampoo) midlertidig udgået

16. oktober 2021
Fjordeng 02 : shampoo til irriteret hud


Fjordeng 02 en mild og utrolig dejlig blødgørende, rensende og fugtgivende body- og hårshampoo lavet specielt til sart og irriteret hud og hovedbund.

Shampooen plejer og lindrer hudirritationer som f.eks. tør hud, sart hud, kløende hud, hård hud, rifter/sprækker i huden, tør hovedbund og skæl.

Shampooen er håndlavet og fremstillet af naturlige råvarer – uden parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer.

Fjordeng 01 : creme til irriteret hud


Fjordeng 01 er en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til sart og irriteret hud.

Cremen plejer og lindrer hudirritationer som f.eks. ekstrem tør hud, sart hud, kløende hud og rifter/sprækker i huden.

Cremen trækker hurtigt ind i huden og efterlader huden blød og smidig.

 • Hos os er SAMA medicare creme blevet familiens universalcreme.

  Min mand bruger den til sin meget, meget tørre vinterhud på hænder og i ansigt. Han var vant til at huden på hænderne sprækkede, det problem har ikke været der siden han startede på cremen.

  Efter årevis med irriterende skæl er det nu atter muligt at bruge mørke bluser uden at ligne et vinterlandskab på skuldrene. Bruger også medicare shampooen til kroppen hvor den forstærker effektiviteten af cremen, som jeg især bruger på fødderne mod psoriasis, med et resultat, der er bedre end alt andet jeg har prøvet.

  Vores tvillingepiger på 12 bruger den til småbumser og tør hud og "vintereksem". Så man skal som regel på jagt efter krukken i vores hjem.....

  - Lotte Josephsen
 • Tak for et fantastisk produkt, jeg må sige jeg er meget imponeret.

  Jeg havde fået en grim eksem efter at have brugt en rensecreme. Jeg er faktisk ærgerlig over, at jeg ikke fik taget et billede af, hvor slemt det egentlig var inden jeg brugte medicare cremen.

  Jeg modtog cremen onsdag, og første gang jeg smurte mig med den kunne jeg mærke en lindring. Jeg smurte mig mange gange om dagen, havde den med på job og brugte den flittigt.

  Lørdag var eksemen helt væk, og jeg kunne igen vise mig på gaden uden at blive spurgt om hvordan pokker det var jeg så ud.

  Jeg har anbefalet denne creme til flere som lider af eksem eller psoriasis.

  Det er jo et vidundermiddel I der har fået lavet;-)

  - Margit Møller
 • Jeg kan kun anbefale SAMA medicare creme på det allervarmest. Mit humør har før i tiden været meget svingende pga af mine kraftige psoriasis udbrud på ben og arme. Nu er mit humør i top og jeg har de pæneste arme og ben :o)

  - Marianne Rasmussen
 • Jeg har benyttet SAMA medicare shampoo mod middelsvær psoriasis i hovedbunden. Jeg bruger den dagligt for at holde mit eksem i skak. Hovedbunden føles nu sundere og langt mindre irriteret end tidligere, hvor jeg brugte en hormongel (som efterhånden ikke virkede længere), og håret føles mere blødt. Så jeg er glad for SAMA-produktet, som jeg kan bruge uden bivirkninger.

  - Marta Haavig Andersen
 • Jeg synes det er en god creme og shampoo, det kan holde min psoriasis nede.

  - Yvonne Larsen


Psoriasis er ifølge lægevidenskaben en arvelig hudsygdom, der kan vise sig stort set alle steder på kroppen.

Som regel viser psoriasis sig i form af betændt udslæt, der i de fleste tilfælde er kløende og gør huden tør. Psoriasis er svær at helbrede og kan i de fleste tilfælde kun holdes nede.

SAMA medicare creme har meget positive virkninger mod psoriasis. Brugen af cremen på de områder af huden, der er udsat for psoriasis vil oftest give et kløestillende resultat med det samme.

På lidt længere sigt bliver den tørre hud pænere og mindre generende, og generelt vil cremen ofte mindske dine psoriasis symptomer.

Brug af SAMA medicare shampoo er et godt supplement til creme. Daglig vask af kroppen og håret med shampooen, og efterfølgende brug af SAMA medicare creme giver en dobbelt virkning i din kamp mod psoriasis symptomerne.

Hvis du har psoriasis i hovedbunden anbefaler vi, at du benytter SAMA medicare shampoo, som både anvendes til hår og krop.Brug SAMA medicare fordi...

Cremens dejlige konsistens og dens evne til hurtigt at trække ind i huden giver dig en lækker oplevelse, der kun overgås af cremens evne til at hjælpe dig med at lindre psoriasis symptomer som kløe, irritation og tørre plamager.

Cremen efterlader nemlig huden blød og smidig - og det giver dig en dejlig følelse af velvære - alt imens de effektive virkemidler arbejder inde i huden.

Shampooens evne til at skumme dejligt kombineret med den afslappende aromatiske duft og dens rensende, blødgørende og fugtgivende egenskaber er sammen med den evne til at lindre psoriasis symptomer helt unik.

Shampooen efterlader nemlig huden ren og blød, mens virkemidlerne arbejder videre inde i huden.

 

Farve og duft

Medicare produkterne indeholder det naturlige betændelseshæmmende og beroligende stof azulene, der er naturligt blåt og giver derfor både creme og shampoo en flot blå farve.

Produkterne indeholder desuden følgende æteriske olier, der er tilsat på grund af deres effektive virkning, men som også giver produkterne deres unikke søde og skarpe, men behagelige duft: Geranium, lavendel, rosentræ og sandeltræ og for shampooens vedkommende også ylang ylang.
 

Anvend hvis

Azulen og de æteriske olier er effektive virkemidler til pleje og lindring af hudsygdommen psoriasis og de følgegener som den syge og irriterede hud giver - kløe, røde plamager, udslæt og lignende.

Medicare produkterne er fremstillet specielt med det formål at pleje og lindre syg og irriteret hud, og derfor er det denne serie vi anbefaler, hvis din hud er ramt af psoriasis-udslæt eller andre lignende hudirritationer som røde plamager, kløe, revnet hud eller lignende.

Har du duftallergi, kan du muligvis ikke bruge denne serie, da de æteriske olier også indeholder duftstoffer. Vi vil dog anbefale dig at prøve og i det tilfælde, at du ikke kan bruge produktet, kan du returnere det eller ombytte det til et produkt fra Skincare serien, der ikke indeholder duftstoffer, og som er et godt alternativ, hvis du ikke kan bruge Medicare produkterne.
 

Egenskaber

SAMA medicare produkterne - Medicare creme og Medicare shampoo - er begge fugtgivende, fugtbevarende, blødgørende, betændelseshæmmende, regenererende, beroligende, fedtberigende, irritationsstillende og kløestillende - og kløe er netop en af de gener, der ofte følger med psoriasis.
 

Ingredienser

Produkternes egenskaber stammer fra de naturlige råvarer, som produkterne består af - blandt andet: Glycerin, aloe vera, bivoks, lanettevoks, morgenfrueolie, a vitamin, e vitamin, kokosolie, mandelolie, azulene, geranium, lavendel, rosentræ, sandeltræ og ylang ylang.

Læs mere om produkternes naturlige virkemidler under det enkelte produkt.

Creme og shampoo supplerer hinanden - effektiv hjælp til psoriasis

For at få det bedste resultat og få lindring af dine psoriasis udbrud, anbefaler vi, at du bruger begge SAMA medicare produkter - altså SAMA medicare creme og SAMA medicare shampoo. Cremen suppleres nemlig rigtig godt af den tilhørende shampoo, der anvendes både på kroppen og i håret og som derfor er velegnet til lindring af psoriasis i hovedbunden.

Cremen arbejder effektiv mod psoriasis udslættene, fordi den smøres på de specifikke steder, hvor psoriasis er i udbrud, mens shampooen fungerer rigtig godt til at rense huden uden at udtørre den, og da den indeholder mange af de samme virkemidler som cremen virker den både aktivt på stedet, hvor psoriasis er i udbrud samt forebyggende øvrige steder. Derfor anbefaler vi, at du bruger den på hele kroppen og til håret og i særdeleshed hovedbunden, hvis du er generet af psoriasis der.

Dagligt brug af shampooen i badet og efterfølgende brug af cremen specifikt på de steder, hvor du har psoriasis udslæt giver dig den bedste pleje og det bedste resultat i kampen for at lindre psoriasis symptomerne.

 

Creme til psoriasis - dag, nat og hele kroppen

SAMA medicare creme er smøres på området/områderne med psoriasis alt efter behov. Som en start vil vi anbefale 3 gange dagligt, så har du et godt udgangspunkt og kan derudfra vurdere, om intervallet skal sættes op eller ned.

Cremen er en universal creme til allround brug og er derfor både dagcreme og natcreme - og til brug over hele kroppen. Det er ikke nødvendigt at bruge en bodylotion - cremen er velegnet til brug over hele kroppen, så du bruger blot cremen som du ville bruge en bodylotion.

Husk altid at smøre dig inden du lægger dig til at sove. Derved får du også om natten glæde af produktets virkning.

 

Shampoo til psoriasis - til krop og hår ved det daglige bad

Brug shampooen ved det daglige bad - lad eventuelt shampooen trække et minuts tid på både hud, i håret og hovedbunden inden du skyller dig ren; det giver en større effekt.

Shampooen er netop god til psoriasis hud, fordi den er rensende uden, at den udtørrer huden, og fordi den via de blødgørende, fugtgivende og fugtbevarende egenskaber er med til at genoprette hudens fugtbalance, der igen er med til at forebygge at psoriasis udslættene udvikler sig voldsomt.

 

Brug for hjælp?

Er du på baggrund af ovenstående i tvivl om, hvilket produkt du skal bruge i netop din situation, er du meget velkommen til at kontakte os for en personlig vejledning.

Du finder vores kontaktoplysninger her

 

Gode erfaringer, men ingen garantier

Helt på samme måde som mennesker er forskellige fra hinanden, på samme måde er vores hud også forskellig fra person til person.

Vi kan derfor ikke garantere, at SAMA medicare produkterne virker ens for alle, og dermed er det ikke sikkert, at produkterne er den rigtige løsning til netop dig og dit hudproblem.

Endvidere skal du huske, at produkterne ikke er lægemidler, og derfor bør du bruge produkterne som et supplement til en eventuel lægefaglig behandling.

 

Brugsanvisning - læs for den bedste pleje af psoriasis

For at opnå den bedste virkning af produkterne i mod psoriasis anbefaler vi, at du også læser den generelle brugsanvisning til produkterne.

Fjordeng 01 // 50ml


Fjordeng 01 en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudirritationer som f.eks. ekstrem tør hud, sart hud, kløende hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 30 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Aktuel leveringstid: normal


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid' på info siden.


LUK: Klik 'ESC'

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: