X

SAMA blå creme og SAMA blå shampoo - sådan lød navnene i 2006 på det, der i dag hedder SAMA medicare creme og SAMA medicare shampoo

Det er ikke svært at gennemskue, hvorfor SAMA blå serien kom til at hedde netop SAMA blå. Den karakteristiske flotte og klare blå farve, der præger især cremen, var selvfølgelig årsagen.

Men tiden løb fra navnet - vi ønsker med navneændringen til medicare mere tydeligt at slå fast at SAMA blå serien kan lindre hudsygdomme samtidig med, at vi også ønskede et navn, der kan bruges internationalt.

Derfor sagde vi i 2016 - 10 år efter den oprindelige lancering, farvel til SAMA blå navnet.

Fjordeng 02 (shampoo) midlertidig udgået

16. oktober 2021


Fjordeng 01 // 50ml


Fjordeng 01 en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudirritationer som f.eks. ekstrem tør hud, sart hud, kløende hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 30 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Aktuel leveringstid: normal


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid' på info siden.


LUK: Klik 'ESC'

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: