X

SAMA natur hedder nu Fjordeng.

Vores nye navn skal give associationer til naturen og det naturlige, og er helt specifikt en hyldest til den smukke natur ved vores hjemby Vejle og i særdeleshed de smukke enge langs fjorden ved indsejlingen til Vejle by.

Navneændringen implementeres gradvist. Læs mere om dette herunder og følg processen i bloggen.

Fjordeng 02 (shampoo) midlertidig udgået

16. oktober 2021
 


12. februar 2021

SAMA natur bliver til Fjordeng


Vores nye navn skal give associationer til naturen og det naturlige, og er helt specifikt en hyldest til den smukke natur ved vores hjemby Vejle og i særdeleshed de smukke enge langs fjorden ved indsejlingen til Vejle by.

Navneændring har været planlagt længe, faktisk siden starten af 2019. Oprindeligt skulle vi have gennemført den i 2020 - sådan som det også fremgår af et indlæg tidligere i bloggen. Men som med så meget andet satte Corona også sit præg på vores forretning.

Jeg havde oprindeligt planlagt, at navneændring med alt hvad det indebærer  i form af nyt website, ny emballage og en ny brandstrategi, skulle gennemføres fra den ene dag til den anden. Men de planer gik af økonomiske årsager forårsaget af Corona fuldstændig i vasken.

SAMA natur - nu Fjordeng - drives ved siden min anden virksomhed, TeamChallenge, som er hårdt ramt af Corona situationen. For at kompensere for den del af tabet, der ikke er dækket at hjælpepakkerne, har jeg været nødt til at skrue op for timerne på mit lønmodtager deltidsjob. 

Derfor har der ikke været den fornødne tid og økonomi til at gennemføre navneændring som planlagt, og derfor implementeres navneændringen,  der også kommer til at betyde nye emballager og ændringer af produktnavne, nu i stedet gradvist.

Jeg forventer, at processen er færdig i løbet af 2022, idet arbejdet hermed vil foregå, når der pludselig opstår ledige timer i døgnet.

… Og årsagen til navneændringen? Det er, at jeg ønsker et større fokus på dette forretningsområde og dermed også en bedre markedsføring. Jeg synes derfor jeg har været nødt til at gentænke brandet og ikke mindst navnet. Her har det også været afgørende, at SAMA natur ikke kunne varemærke registreres, idet der allerede er et fransk kosmetikfirma, der hedder Sama.

Jeg håber, at du byder det nye navn og brand velkommen - og bærer over med den ikke helt professionelle overgang, hvor der vil være blandede SAMA natur og Fjordeng udtryk/logo/farver/produktnavne osv.

Mange hilsner og tak for din trofasthed.

Niki Gade

Fjordeng 01 // 50ml


Fjordeng 01 en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudirritationer som f.eks. ekstrem tør hud, sart hud, kløende hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 30 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Aktuel leveringstid: normal


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid' på info siden.


LUK: Klik 'ESC'

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: