X
Responsive image

  > > Fjordeng 02 : shampoo til irriteret hud

Fjordeng 02 er en mild og utrolig dejlig blødgørende, rensende og fugtgivende body- og hårshampoo lavet specielt til  irriteret hud og hovedbund.


På grund af leveringsproblemer på råvare er Fjordeng 02 (shampoo) midlertidig udgået.

Shampooen plejer og lindrer hudirritationer og hudproblemer som f.eks. udslæt, tør hud, sart hud, kløende hud, hård hud, rifter/sprækker i huden, livløst hår og skæl.

Shampooen er håndlavet og fremstillet af naturlige råvarer og er uden parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer.

Læs mere ->

Fjordeng 02 (shampoo) midlertidig udgået

16. oktober 2021

Fjordeng 02 : shampoo til irriteret hud

150ml


 


300ml


(2 x 150ml) • Super produkter. Har brugt creme og shampoo ca. 4 uger, jeg har fået en noget pænere hud.

  - Pia Erichsen
 • Jeg har prøvet rigtig mange forskellige cremer, men ikke nogen af dem har været rigtig gode, på den måde, at stort set alle cremer ligger sig som en hinde/fedtet maske i mit ansigt, jeg bliver rød og irriteret, og ja, det føles jo ikke rart.

  Jeg er bare så lykkelig, for jeg har brugt produkterne (brugt mod dårlig hud i ansigtet i form af kløe, irritation, rødme og tørhed) i nu ca. 4 dage og hold da op, hvor er det godt. Cremen giver min hud ro og beroliger ligesom, jeg slår ikke ud og bliver rød, og den giver tilpas med fugt. Shampooen er også rigtig god.

  Jeg har anbefalet dem til andre, som også har irriteret hud.

  - Gitte Lind
 • Jeg anbefaler brug af shampooen, da den afhjælper kløende hovedbund. Man føler virkelig en lindring og så dufter den tilmed godt.

  - Pia Hvenegaard
 • Shampooen er meget lækker at vaske kroppen i, og min hud klør ikke efter vask. Jeg har naturkrøller og her er shampooen rigtig god. Olierne får mit hår til at kruse mindre og bliver nemmere at sætte. Shampooen er helt fantastisk sammen med cremen.

  Albuerne bliver så pæne, at jeg kan gå med bare arme uden at lægge skæl på armlæn etc.

  Jeg bruger også cremen til børnenes tørre pletter på arme og ben om vinteren. Det får huden til at se fin ude igen.

  Min søn har haft en del røde folder. Jeg har smurt med mange cremer uden held, men denne får det røde til at gå væk næsten med det samme.

  - Kirsten Hedegaard
 • Jeg har brugt SAMA medicare shampoo mod fedtet skæl. Efter ganske få dage kunne jeg mærke en effekt. Det er et af de mest effektive midler jeg har prøvet.

  - Tina Friis Poulsen
 • Jeg har i 14 dage anvendt SAMA medicare shampoo og er meget begejstret for produktet. Jeg har tør hud i hovedbunden. Jeg er stort set kommet af med kløen i hovedbunden. Herudover bliver håret langt mere glansfuldt, og nu kan jeg så droppe balsam, som slet ikke er nødvendigt, da håret er let at rede ud efter brug af shampooen.

  - Lene Kraft
 • SAMA medicare creme er naturlig & velduftende og har en fin virkning (brugt mod tør hud).

  SAMA medicare shampoo er dejlig duftende, kvalitet og virker (brugt mod skæl, tør hovedbund)

  - Josefine Eiby
 • Jeg synes det er en god creme og shampoo, det kan holde min psoriasis nede.

  - Yvonne Larsen
 • Meget effektiv produkt, jeg vil helt sikker blive ved med at købe det. Jeg har haft skæl problemer i 10 år uden at alverden produkter har hjulpet.

  - Albert Radoor
 • jeg vil bare sige at jeg er blevet overrasket på den gode måde. Jeg må jo indrømme at jeg var meget skeptisk da jeg modtog den blå shampoo, men må jo sige at det virker sgu.

  - Vicki Madsen
Fjordeng 02 : shampoo til irriteret hud

- håndlavet naturlig shampoo til pleje og lindring af hudirritationer


 • Beskrivelse
 • Ingredienser
 • Tags

Fjordeng 02 er en dejlig mild, fugtgivende, blødgørende og regenererende hår- og bodyshampoo til hud irriteret af irritationer som f.eks. tør hud, sart hud, kløende, hård hud såvel som irriteret og tør hovedbund, livløst hår og skæl.

Shampooen er et håndlavet naturprodukt og derfor fremstillet af naturlige råvarer, selvfølgelig uden parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer.

Shampooens blå/grå-blå farve er ikke et resultat af tilsat farvestof - den blå farvetone skyldes nemlig det naturlige betændelseshæmmende- og beroligende stof azulene, der er naturlig blåt og derfor giver shampooen en blålig nuance. 

Foruden azulene indeholder shampooen blandt andet morgenfrueolie, der er naturlig regenererende og lindrende og de æteriskeolier rosentræsolie og lavendelolie, der er naturlig antiseptisk, healende og cellefornyende samt sandeltræsolie og geraniumolie, der er naturlig betændelseshæmmende og inflammationshæmmende.

Shampooen indeholder også aloe vera og glycerin, der er blødgørende, beskyttende og fugtighedsbevarende samt guargummi, der er antistatisk samt brændenældeolie, der styrker hårets struktur og modvirker skæl.

Ud over at bidrage til virkningen giver de æteriske olier shampooen sin unikke, søde og skarpe, men behagelig duft af geranium, lavendel, rosentræ, sandeltræ og ylang ylang.

Selve sæben er et vegetabilsk flydende sæbestof baseret på forsæbet kokos/palmeolie, der giver en dejlig mild sæbe.

Shampooen udtørrer ikke huden, men hjælper derimod med at genoprette hudens fugtbalance, er til brug på både kroppen og i håret og er specielt udviklet til problem hud, hår og hovedbund med mange anvendelsesmuligheder for eksempel til tør hud, tørt hår, sart hud, irriteret hud, kløende hud, kløende hovedbund, tør hovedbund, skæl og rifter / sprækker i huden.

Den virker plejende på huden og håret, skummer nemt og godt, modvirker problem hud og efterlader huden ren og blød - og giver håret liv samt gør håret nemt at rede ud.

Helt på samme måde som mennesker er forskellige fra hinanden, på samme måde er vores hud også forskellig fra person til person. Vi kan derfor ikke garantere, at shampooen virker ens for alle og dermed er det ikke sikkert, at shampooen er den rigtige løsning til netop dig og dit hudproblem. Endvidere skal du huske, at shampooen ikke er et lægemiddel, og derfor bør du bruge shampooen som et supplement til en eventuel lægefaglig behandling.

 

Water, Decyl Glucoside, Glycerin, Aloe Barbadensis Gel, Butyrospermum Parkii Butter, Cera alba, Lavandula Angustifolia Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Cocamidopropyl Betaine, Guar Hydroxypropyl Trimonium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Amyris Balsamifera Oil, Aniba Rosaeodora Oil, Sodium Benzoate, Guaiazulene, Ascorbic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate
Fjordeng 01 // 50ml


Fjordeng 01 en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudirritationer som f.eks. ekstrem tør hud, sart hud, kløende hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 30 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Aktuel leveringstid: normal


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid' på info siden.


LUK: Klik 'ESC'

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: