X
Responsive image

  > > Fjordeng 02 : shampoo til irriteret hud

Fjordeng 02 er en mild og utrolig dejlig blødgørende, rensende og fugtgivende body- og hårshampoo lavet specielt til  irriteret hud og hovedbund.


På grund af leveringsproblemer på råvare er Fjordeng 02 (shampoo) midlertidig udgået.

Shampooen plejer og lindrer hudirritationer og hudproblemer som f.eks. udslæt, tør hud, sart hud, kløende hud, hård hud, rifter/sprækker i huden, livløst hår og skæl.

Shampooen er håndlavet og fremstillet af naturlige råvarer og er uden parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer.

Læs mere ->

Fjordeng 02 (shampoo) midlertidig udgået

16. oktober 2021

Fjordeng 02 : shampoo til irriteret hud

150ml


 


300ml


(2 x 150ml) • Hos os er SAMA medicare creme blevet familiens universalcreme.

  Min mand bruger den til sin meget, meget tørre vinterhud på hænder og i ansigt. Han var vant til at huden på hænderne spækkede, det problem har ikke været der siden han startede på cremen.

  Efter årevis med irriterende skæl er det nu atter muligt at bruge mørke bluser uden at ligne et vinterlandskab på skuldrene. Bruger også shampooen til kroppen hvor den forstærker effektiviteten af cremen, som jeg især bruger på fødderne.

  Vores tvillingepiger på 12 bruger den til småbumser og tør hud. Så man skal som regel på jagt efter krukken i vores hjem.....

  - Lotte Josephsen
 • SAMA medicare creme er naturlig & velduftende og har en fin virkning (brugt mod tør hud).

  SAMA medicare shampoo er dejlig duftende, kvalitet og virker (brugt mod skæl, tør hovedbund)

  - Josefine Eiby
 • jeg vil bare sige at jeg er blevet overrasket på den gode måde. Jeg må jo indrømme at jeg var meget skeptisk da jeg modtog den blå shampoo, men må jo sige at det virker sgu.

  - Vicki Madsen

 • Cremen virker rimeligt godt på tør og uren hud. Jeg har også brugt shampooen som bodyshampoo på mine problemområder med uren hud, hvor det også har en god virkning.

  - Allan Dinesen
 • Jeg synes det er en god creme og shampoo, det kan holde min psoriasis nede.

  - Yvonne Larsen
 • Jeg anbefaler brug af shampooen, da den afhjælper kløende hovedbund. Man føler virkelig en lindring og så dufter den tilmed godt.

  - Pia Hvenegaard
 • Jeg har prøvet rigtig mange forskellige cremer, men ikke nogen af dem har været rigtig gode, på den måde, at stort set alle cremer ligger sig som en hinde/fedtet maske i mit ansigt, jeg bliver rød og irriteret, og ja, det føles jo ikke rart.

  Jeg er bare så lykkelig, for jeg har brugt produkterne (brugt mod dårlig hud i ansigtet i form af kløe, irritation, rødme og tørhed) i nu ca. 4 dage og hold da op, hvor er det godt. Cremen giver min hud ro og beroliger ligesom, jeg slår ikke ud og bliver rød, og den giver tilpas med fugt. Shampooen er også rigtig god.

  Jeg har anbefalet dem til andre, som også har irriteret hud.

  - Gitte Lind
 • Super produkter. Har brugt creme og shampoo ca. 4 uger, jeg har fået en noget pænere hud.

  - Pia Erichsen
 • Jeg har nu anvendt SAMA medicare creme og shampoo i et par måneder - og er rigtig glad for resultatet. Jeg har en meget sart og tør hud - og altid skællende hud i hårgrænse områder. Efter jeg er begyndt med jeres produkt er min hud blevet rigtig meget bedre. Det har taget lidt tid, men det har været værd at vente på!

  - Henrik Hjorth Hansen
 • Jeg har benyttet SAMA medicare shampoo mod middelsvær psoriasis i hovedbunden. Jeg bruger den dagligt for at holde mit eksem i skak. Hovedbunden føles nu sundere og langt mindre irriteret end tidligere, hvor jeg brugte en hormongel (som efterhånden ikke virkede længere), og håret føles mere blødt. Så jeg er glad for SAMA-produktet, som jeg kan bruge uden bivirkninger.

  - Marta Haavig Andersen
Fjordeng 02 : shampoo til irriteret hud

- håndlavet naturlig shampoo til pleje og lindring af hudirritationer


 • Beskrivelse
 • Ingredienser
 • Tags

Fjordeng 02 er en dejlig mild, fugtgivende, blødgørende og regenererende hår- og bodyshampoo til hud irriteret af irritationer som f.eks. tør hud, sart hud, kløende, hård hud såvel som irriteret og tør hovedbund, livløst hår og skæl.

Shampooen er et håndlavet naturprodukt og derfor fremstillet af naturlige råvarer, selvfølgelig uden parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer.

Shampooens blå/grå-blå farve er ikke et resultat af tilsat farvestof - den blå farvetone skyldes nemlig det naturlige betændelseshæmmende- og beroligende stof azulene, der er naturlig blåt og derfor giver shampooen en blålig nuance. 

Foruden azulene indeholder shampooen blandt andet morgenfrueolie, der er naturlig regenererende og lindrende og de æteriskeolier rosentræsolie og lavendelolie, der er naturlig antiseptisk, healende og cellefornyende samt sandeltræsolie og geraniumolie, der er naturlig betændelseshæmmende og inflammationshæmmende.

Shampooen indeholder også aloe vera og glycerin, der er blødgørende, beskyttende og fugtighedsbevarende samt guargummi, der er antistatisk samt brændenældeolie, der styrker hårets struktur og modvirker skæl.

Ud over at bidrage til virkningen giver de æteriske olier shampooen sin unikke, søde og skarpe, men behagelig duft af geranium, lavendel, rosentræ, sandeltræ og ylang ylang.

Selve sæben er et vegetabilsk flydende sæbestof baseret på forsæbet kokos/palmeolie, der giver en dejlig mild sæbe.

Shampooen udtørrer ikke huden, men hjælper derimod med at genoprette hudens fugtbalance, er til brug på både kroppen og i håret og er specielt udviklet til problem hud, hår og hovedbund med mange anvendelsesmuligheder for eksempel til tør hud, tørt hår, sart hud, irriteret hud, kløende hud, kløende hovedbund, tør hovedbund, skæl og rifter / sprækker i huden.

Den virker plejende på huden og håret, skummer nemt og godt, modvirker problem hud og efterlader huden ren og blød - og giver håret liv samt gør håret nemt at rede ud.

Helt på samme måde som mennesker er forskellige fra hinanden, på samme måde er vores hud også forskellig fra person til person. Vi kan derfor ikke garantere, at shampooen virker ens for alle og dermed er det ikke sikkert, at shampooen er den rigtige løsning til netop dig og dit hudproblem. Endvidere skal du huske, at shampooen ikke er et lægemiddel, og derfor bør du bruge shampooen som et supplement til en eventuel lægefaglig behandling.

 

Water, Decyl Glucoside, Glycerin, Aloe Barbadensis Gel, Butyrospermum Parkii Butter, Cera alba, Lavandula Angustifolia Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Cocamidopropyl Betaine, Guar Hydroxypropyl Trimonium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Amyris Balsamifera Oil, Aniba Rosaeodora Oil, Sodium Benzoate, Guaiazulene, Ascorbic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate
Fjordeng 01 // 50ml


Fjordeng 01 en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudirritationer som f.eks. ekstrem tør hud, sart hud, kløende hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 30 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Aktuel leveringstid: normal


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid' på info siden.


LUK: Klik 'ESC'

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: