X

SAMA skincare er en håndlavet naturlig plejeserie med 2 cremer - fremstillet af naturlige råvarer og uden parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer.

Serien består af universalcremer til henholdsvis tør hud samt tør og stram hud - og indeholder ikke duft, parfume, farve, parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer. 

Universalcreme betyder, at de er udviklet specielt til brug både i ansigtet, på hænderne og på kroppen.

Læs mere ->

SAMA natur bliver til Fjordeng

12. februar 2021

SAMA SKINCARE

Tør hud

Responsive image

En dejlig naturlig plejende, beskyttende, fugtgivende og blødgørende creme, der har en dejlig konsistens, trækker hurtigt ind i huden, hvor den modvirker tør hud ved at efterlade huden dejlig blød.

Læs mere

Tør og stram hud

Responsive image

En dejlig naturlig plejende, beskyttende, fugtgivende og blødgørende elasticitet- og smidigheds øgende creme, der har en dejlig konsistens, trækker hurtigt ind i huden, modvirker tør og stram hud og efterlader huden dejlig blød, smidig og elastisk.


Læs mere

Solcreme faktor 15

Responsive image

En dejlig naturlig plejende, beskyttende, fugtbevarende og blødgørende solcreme, der giver en naturlig faktor 15 beskyttelse mod solens stråler. Den har en dejlig konsistens, og efterlader huden blød og smidig.


Læs mere

SAMA skincare

- naturlig hudpleje uden parabener, duft og farve


SAMA skincare cremerne er fremstillet af naturlige råvarer - nogle af de naturlige virkemidler, der benyttes i cremerne er bl.a. blødgørende og fugtbevarende midler som glycerin og aloe vera samt beskyttende og plejende midler som morgenfrueolie, abrikoskerneolie, hampeolie og kokosolie.

SAMA medicare creme // 50ml


SAMA medicare creme en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudsygdomme som f.eks. eksem og psoriasis samt hudirritationer som f.eks. tør hud, sart hud, kløende hud, hård hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 14 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Aktuel leveringstid: normal


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid' på info siden.


LUK: Klik 'ESC'

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: