X

SAMA skincare til tør hud er en dejlig plejende, beskyttende, fugtgivende og blødgørende creme.

Cremen er håndlavet af naturlige råvarer uden parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer - og uden parfume eller duftolier.

Cremen er en universalcreme, som betyder, at den er udviklet specielt til brug på både ansigt, hænder og krop. Den har en dejlig konsistens, trækker hurtigt ind i huden, hvor den modvirker tør hud og efterlader huden blød og smidig.

Læs mere ->

SAMA natur bliver til Fjordeng

12. februar 2021

SAMA SKINCARE TIL TØR HUD

50ml


 

100ml


 

200ml


(2 x 100ml)

300ml


(3 x 100ml)

SAMA skincare creme til tør hud

- naturlig blødgørende og fugtgivende creme, der efterlader huden blød og smidig


  • Beskrivelse
  • Ingredienser
  • Tags

SAMA skincare til tør hud er til både mænd & kvinder og er en dejlig plejende creme udviklet specielt til pleje af tør hud.

Cremen er en universalcreme, som betyder, at den er udviklet specielt til brug på både ansigt, hænder og krop. Den har en dejlig konsistens, trækker hurtigt ind i huden og modvirker tør hud ved at efterlade huden dejlig blød.

Cremen er beskyttende, fugtgivende & blødgørende - håndlavet af naturlige råvarer uden parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer.

Cremen har en flot og indbydende hvid og naturlig farve og er ikke tilsat parfume eller duftolier og er derfor er duftneutral.

Cremen indeholder naturlige blødgørende og fugtgivende midler bl.a. glycerin, aloe vera og bivoks samt naturlige beskyttende og plejende midler bl.a. morgenfrueolie, e vitamin, a vitamin, mandelolie og kokosolie.

Desuden indeholder cremen naturlige midler, der er fugtbevarende, opstrammende, sammentrækkende, lindrende, regenererende, antiseptisk og cellefornyende.

Cremen er derfor en rigtig god creme, der kan bruges både som ansigtscreme, som håndcreme og som all-round fugtgivende creme overalt på kroppen - og det som dag- og/eller natcreme afhængig af behovet.

Water, Cocos Nucifera Oil, Cetearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Gel, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Alcohol, Calendula Officinalis, Cera alba, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Sodium Benzoate, Tocopherol, Sodium Ceteryl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Retinyl Palmitate, Arachis Hypogaea Oil, Ascorbic Acid, Sodium Chloride, Citric Acid, Potassium Sorbate, Denatonium Benzoate

SAMA medicare creme // 50ml


SAMA medicare creme en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudsygdomme som f.eks. eksem og psoriasis samt hudirritationer som f.eks. tør hud, sart hud, kløende hud, hård hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 14 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Aktuel leveringstid: normal


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid' på info siden.


LUK: Klik 'ESC'

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: