X

SAMA solcreme giver en naturlig beskyttelse mod solens stråler - og efterlader din din hud blød og smidig.

Solcremen er faktor 15, fordi faktor 15 er den faktor, der anbefales af Kræftens bekæmpelse og Sundhedsstyrelsen ved ophold i den danske sol når uv-indekset er over 3. 

Til langt de fleste danskere er mellemfaktoren faktor 15 nemlig en høj nok faktor, da faktor 15 blokerer for 93% af uv-strålingen fra solen.

Udover solbeskyttelse modvirker solcremen også tør hud fordi den er plejende, beskyttende, fugtbevarende og blødgørende.

Solcremen er håndlavet af naturlige råvarer uden parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer - og uden parfume eller duftolier.

Læs mere ->

SAMA natur bliver til Fjordeng

12. februar 2021

SAMA SOLCREME

25ml


(vareprøve)Gratis ved køb af andre produkter.


100ml


 

200ml


(2 x 100ml)

300ml


(3 x 100ml)

SAMA solcreme

- naturlig beskyttelse mod solens stråler - efterlader huden smidig og blød


  • Beskrivelse
  • Ingredienser
  • Tags

SAMA solcreme er til både mænd og kvinder og giver udover en effektiv solbeskyttelse også en blød og smidig hud.

Solcremen er faktor 15, fordi faktor 15 er den faktor, der anbefales af Kræftens bekæmpelse og Sundhedsstyrelsen ved ophold i den danske sol når uv-indekset er over 3. 

Til langt de fleste danskere er mellemfaktoren faktor 15 nemlig en høj nok faktor, da faktor 15 blokerer for 93% af uv-strålingen fra solen.

Solcremen er til brug på både ansigt, hænder og krop. Den har en dejlig konsistens, lægger en naturlig beskyttende hinde på huden, der udover faktor 15 uv-beskyttelse også giver en dejlig blød og smidig hud. Solcremen er nemlig specielt udviklet til at pleje og modvirke tør hud samtidig med, at den giver den nødvendige beskyttelse mod solens stråler.

Solcremen er derfor også fugtgivende og blødgørende – og håndlavet af naturlige råvarer uden parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer. Den har en flot og indbydende naturlig hvid farve, og er ikke tilsat parfume eller duftolier. Den indeholder derfor ikke nogle af de duft allergene stoffer, men er ikke duftneutral, da de naturlige ingredienser giver den en mild naturlig duft.

Solcremen indeholder desuden naturlige blødgørende og fugtgivende midler bl.a. glycerin, aloe vera og sheasmør samt naturlige beskyttende og plejende midler bl.a. bivoks, morgenfrueolie, brændenælde olie, e vitamin, a vitamin, ricinusolie og kokosolie – derudover er cremen også fugtbevarende, opstrammende, lindrende, regenererende, antiseptisk og cellefornyende.

Solcremen benytter et fysisk solfilter med det aktive naturlige mineral titandioxid, der giver en naturlig beskyttelse mod solens UV-stråler – både UV-A-stråler og UV-B-stråler.

Smør solcremen på huden ca. 20 minutter før du bevæger dig ud i solen. Smør et godt tykt lag på der, hvor huden er udsat for sollys. Ved fortsat ophold i solen gentages efter 2-3 timer. Har du badet, svedt meget eller tørret dig med et håndklæde, skal du smøre dig igen.

 


Solfaktor 15 er den anbefalede faktor


Faktor 15 anbefales af Kræftens bekæmpelse og Sundhedsstyrelsen ved ophold i den danske sol når uv-indekset er over 3. 

Til langt de fleste danskere er mellemfaktoren faktor 15 en høj nok faktor. Faktor 15 blokerer nemlig for 93% af uv-strålingen fra solen, mens en faktor 30 blokerer for 96% og en faktor 50 blokerer for 98%.
 
Der er derfor ikke ret meget ekstra beskyttelse opnået ved at hæve faktoren - men det kræver for eksempel den dobbelte mængde af mineralet titandioxid at hæve faktoren fra 15 til 20, selvom det ikke giver nogen nævneværdig højere beskyttelse. Til gengæld giver det giver cremen en dårligere konsistens.

Derfor er de fleste solcremer med en faktor over 15 solcreme med kemisk solfilter, hvor kemi - ofte på nanoform - omdanner solens stråler til varme, hvorimod det solfilter vi benytter er et fysisk solfilter, der naturligt reflekterer solens stråler.

Ved ophold i solen i lande tæt på ækvator, eller hvis du har meget lys hud, anbefales brugen af en faktor 30 eller højere - og der kan vi desværre ikke være behjælpelig med et naturligt produkt.Kræftens bekæmpelse anbefaler


Skygge mellem 12 & 15

Solens uv-stråling er stærkest mellem kl. 12 og 15. Derfor kan du undgå rigtig meget uv-stråling ved at finde skygge midt på dagen.

Solhat/tøj
Hvis du ikke har mulighed for at være i skyggen er en solhat med bred skygge og en langærmet t-shirt den bedste beskyttelse mod uv-stråling.

Solcreme
Brug solcreme på de dele af kroppen, der ikke er dækket af tøj. Brug faktor 15 i Danmark og faktor 30 i lande, hvor solen er stærkere. 


 

Water, Carthamus Tinctorius Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Cocos Nucifera Oil, Cetearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Gel, Glycerin, Ricinus Communis Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Alcohol, Cera alba, Alumina, Polyhydroxystearic Acid, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Calendula Officinalis, Sodium Benzoate, Urtica Dioica Extract, Tocopherol, Sodium Ceteryl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Silica, Retinyl Palmitate, Sodium Chloride, Arachis Hypogaea Oil, Citric Acid, Potassium Sorbate, Denatonium Benzoate
SAMA medicare creme // 50ml


SAMA medicare creme en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudsygdomme som f.eks. eksem og psoriasis samt hudirritationer som f.eks. tør hud, sart hud, kløende hud, hård hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 14 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Aktuel leveringstid: normal


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid' på info siden.


LUK: Klik 'ESC'

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: